ΕΤΑΙΡΕΙΑ

null

Κατεψυγμένα κάτω από τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προιόντα της εταιρίας Γιαννενάκη AE συνεχίζουν να έρχονται ανελλιπώς στο πιάτο σας τα τελευταία 30 χρόνια, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό ποιότητας και γεύσης.

Μετά από συνεχή αγώνα και προσωπική δουλειά, το 2004, η μονάδα Γιαννενάκης Α.Ε. απέκτησε την πιστοποίηση ISO 22000, ενώ το 2005 δημιουργήθηκε τμήμα επεξεργασίας τροφίμων για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων. Σήμερα, η οικογενειακή επιχείρηση Γιανννενάκης, είναι έτοιμη να κατακτήσει το επόμενο στάδιο στην επεξεργασία και διανομή κατεψυγμένων τροφίμων. Το πρότυπο συσκευαστήριο που λειτουργεί πλέον στην μονάδα Γιαννενάκης Α.Ε. μας επιτρέπει να ελέγχουμε τα προϊόντα μας και το σύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, διασφαλίζει ότι τα προϊόντα μας παραμένουν φρέσκα και γευστικά και μετά την συσκευασία τους.

Τα κατεψυγμένα αλιεύματα της εταιρείας Γιαννενάκης Α.Ε. επιλέγονται από διακεκριμένους εμπόρους σε όλο τον κόσμο, με προσοχή και υπευθυνότητα. Η εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, είναι η βάση μας για την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε εσάς. Χάρη στην ποιότητα των προϊόντων μας, η εταιρεία Γιαννενάκης Α.Ε. έχει πλέον θέση σε όλα τα super markets της Κρήτης, σε μεγάλα εστιατόρια, σε εμπόρους χονδρικής, αλλά και στο εξωτερικό, μέσω του δικτύου εξαγωγών της.

Οι θάλαμοι καταψύξεως μας υποστηρίζονται από ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, όπου καθημερινοί ελέγχοι εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προιόντων της εταιρίας μας.

Σεβόμενοι πάντα τους πελάτες που μας επιλέγουν, φροντίζουμε οι προδιαγραφές των προιόντων μας να υπερβαίνουν κατά πολύ το απαιτούμενο πλαίσιο ασφάλειας και υγιεινής της Ελλάδας, υιοθετώντας διεθνή πρότυπα.